Victoria's Secret - brána do světa modelingu!


Seal & Heidi Klum: Děti je dohánějí k slzám!

01.06.2009 15:09

Manželský pár Heidi Klum a Seal (46) má dům plný dětí. Světově uznávané topmodelce a soulovému zpěvákovi to ale zjevně nestačí a plodí další a další caparty.

Konečně zase holka

Před několika dny potvrdil Seal v show Oprah Winfrey (55), že jeho žena čeká další dítě. Heidin potomek číslo čtyři přijde na svět letos v říjnu. Podle zpěvákových slov by to měla být holčička. „Nebudu lhát. Velmi jsme si přáli, aby to byla tentokrát holka. Naše dcerka Leni totiž velmi toužila po sestřičce. Tím ale nechci říct, že kdyby se nám narodil další kluk, byla by naše radost o to menší,“ prohlásil.
 

Kdo je otec?

Seal a Heidi spolu mají již tříapůlročního Henryho a o rok mladšího Johana. Kromě toho společně vychovávají modelčinu dcerku Leni (5), jejímž biologickým otcem je milionář a lovec modelek Flavio Briatore (59).

Šéf stáje formule 1 Renault tento fakt dříve popíral. To, že je skutečně Leniným zploditelem, potvrdil až soudem nařízený test paternity. Heidi sice během svého prvního těhotenství musela projít martyriem, vše jí ale nakonec vynahradil Seal, který se po narození Leni o německou krásku i její ratolest skvěle postaral.

Slzy štěstí

Když má modelka to štěstí a může si užít den se svými dětmi, údajně pláče jako želva. Ne že by nebyla se svými potomky ráda, právě naopak. Jde o slzy štěstí. „Pláču dojetím prakticky neustále. Jsou prostě tak sladcí,“ prozradila Klum nedávno v jednom rozhovoru. „Většinou jsem tvrdá ženská. Hlavně v práci mě jen tak něco nerozhází. Když ale přijdou moje děti, tak jsem rázem zranitelná a taju jako sníh,“ tvrdí Heidi.

Nejvíce ji dojímá, když jí její ratolesti vyrobí nějaký dárek. Před pár dny jí například ke Dni matek věnovaly vlastnoručně pomalovaný květináč, což hvězdu opět dojalo k slzám. „Všichni v naší rodině jsou velmi umělecky nadaní a zruční,“ rozplývala se topmodelka.

Druhá svatba

Seal a Heidi jsou spolu přešťastní. Zřejmě se hledali, až se našli. Zrovna 9. května si manželé podruhé řekli ano a oslavili tak čtvrté výročí sňatku. Druhá svatba se konala na pláži v Malibu a kromě jejich dětí  zde nechyběly celebrity jako herečka Debra Messing (40) či hvězda seriálu Přátelé Matthew Perry (39).

—————

Zpět